Month: March 2018

Pelbagai peluang melalui produk kesihatan Maxxima…

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA. Kami menawarkan :- PELUANG KESIHATAN Supaya sentiasa sihat sepanjang hayat. Jika sudah sihat tolong share kepada yang sakit. PELUANG KEWANGAN Kepada mereka yang ingin mencari pendapatan pasif income. MAXXIMA adalah satu platform yang tepat. Kerana telah

Tagged with: , , , , , ,

Serial Entrepreneurs – How To Pursue Multiple Opportunities

Serial Entrepreneurs – How To Pursue Multiple Opportunities [Infographic] Do most great entrepreneurs focus on one idea or pursue many? A quick look at billionaire entrepreneurs reveals that most of them are serial entrepreneurs.. ==================================== Adakah ANDA ingin berusaha utk

Tagged with: , , , , , , ,

Kenapa begitu taksub berniaga dan mahu kaya?

Kenapa begitu taksub berniaga dan mahu kaya? Saya tidak mampu menjadi panglima perang seperti Salahuddin Al Ayyubi atau Raja Muhammad Al Fateh bagi memimpin bala tentera menegakkan Islam. Maka bakti itu cuba disalurkan menerusi perniagaan. + Dengan bisnes, dapat bantu

Tagged with: , , ,

Magic Blue….Produk Penghapus Bau Yang Berkesan..!

Bangau yang tiada akal pun sentiasa ada rezeki. Inikan lagi manusia. Usahalah jawapannya…. ========================================================= 🔻Komen di bawah 👇🏼 atau PM saya 📩 untuk mendapatkan maklumat lanjut nak jadi agen produk atau dan pesanan. 🔥💥Produk yang sedang meletop dipasaran dan hanya boleh didapati melalui agen

Tagged with: , , ,

Anda pernah dengar tentang produk CellMaxx atau Afamaxx?

Anda pernah dengar tentang produk CellMaxx atau Afamaxx? Anda pernah minum CellMaxx? Mesti ada yang pernah minum CellMaxx lepas tu stop sebab ada yang katakan CellMaxx ni merbahaya & ada bahan terlarang. Ada juga yang baru nak minum CellMaxx tapi

Tagged with: , , ,

RocketPay is the ultimate Dash processor in Malaysia

RocketPay is the ultimate Dash processor that is safe, simple, and swift. Our magnificent features were created to meet your cryptocurrency transaction needs; RISE OF THE DASH SOCIETY WORLDWIDE Each day, the number of Dash users keep increasing. Members of

Tagged with: , , , ,

Tentang Rezeki Seseorang…!

TENTANG REZEKI Allah mengambil atau tarik rezeki dari kita dengan bermacam-macam cara. Tayar motor pancit, kereta rosak, duit dicuri orang, ditipu kerana join bisnes itu ini, ditipu join skim itu ini, dan lain-lain lagi. Itulah sebab-sebab rezeki ditarik yang hakikatnya

Tagged with: , , , , , , , , ,

Jom Tukarkan Liabiliti Anda Menjadi Aset Lumayan..!

    StarPayer : Suatu sistem pembayaran yang dicipta untuk menjadi Mesin Menjana $$$ Anda..! Satu kemudahan sistem pembayaran yang mudah diterima oleh semua orang. Sebabnya: Sistem Free,tanpa perlu modal besar untuk bermula – Yang paling orang suka Sistem yang

Tagged with: , , , , , , , ,

Kalah membeli menang memakai …

Kalah membeli menang memakai … ” Sebelum ni rasa mahal.. RM29 untuk 20ml je.. Dulu beli Branded Deodrant Spray, RM27 dapat 2 tin besar … Tapi pakai sebulan dah habis … MAGICBLUE 20ml, saya pakai berbulan-bulan pun tak habis-habis ,

Tagged with: , ,

Kepentingan Pelanggan Setia..!

Statistik kajian menunjukkan bahawa sekitar 80% kebanyakan hasil keuntungan jualan syarikar adalah datangnya dari 20% pembelian oleh kalangan pelanggan semasa syarikat berkenaan. Jualan Ulangan (Repeat Sales) dari pelanggan tetap adalah adalah antara faktor penting kunci kejayaan perniagaan anda…! ============================================================= 🔻Komen

Tagged with: , , , , ,
Top