Month: March 2018

Tentang Rezeki Seseorang…!

TENTANG REZEKI Allah mengambil atau tarik rezeki dari kita dengan bermacam-macam cara. Tayar motor pancit, kereta rosak, duit dicuri orang, ditipu kerana join bisnes itu ini, ditipu join skim itu ini, dan lain-lain lagi. Itulah sebab-sebab rezeki ditarik yang hakikatnya

Tagged with: , , , ,

Jom Tukarkan Liabiliti Anda Menjadi Aset Lumayan..!

Reload King : Suatu sistem pembayaran yang dicipta untuk menjadi Mesin Menjana $$$ Anda..! Satu kemudahan sistem pembayaran yang mudah diterima oleh semua orang. Sebabnya: Sistem Free,tanpa perlu modal besar untuk bermula – Yang paling orang suka Sistem yang boleh

Tagged with: , , ,

Kalah membeli menang memakai …

Kalah membeli menang memakai … ” Sebelum ni rasa mahal.. RM29 untuk 20ml je.. Dulu beli Branded Deodrant Spray, RM27 dapat 2 tin besar … Tapi pakai sebulan dah habis … MAGICBLUE 20ml, saya pakai berbulan-bulan pun tak habis-habis ,

Tagged with: , ,

Kepentingan Pelanggan Setia..!

Statistik kajian menunjukkan bahawa sekitar 80% kebanyakan hasil keuntungan jualan syarikar adalah datangnya dari 20% pembelian oleh kalangan pelanggan semasa syarikat berkenaan. Jualan Ulangan (Repeat Sales) dari pelanggan tetap adalah adalah antara faktor penting kunci kejayaan perniagaan anda…! ============================================================= đź”»Komen

Tagged with: , , , , ,

Robert Kiyosaki – 3 Types of Income

It’s Time To Get Smarter With Your Money. “…It’s become even clearer to me that what Robert talks about and teaches is more important than ever. Financial education is crucial to this country at this point, and Robert’s acumen in

Tagged with: ,

Jana Mesin Duit Melalui Handphone Anda…

  Satu kemudahan sistem pembayaran yang mudah diterima oleh semua orang. Sebabnya: Sistem Free,tanpa perlu modal besar untuk bermula – Yang paling orang suka Sistem yang boleh menjimatkan kos perbelanjaan anda Suatu kemudahan keperluan harian, semua orang terpaksa bayar utility

Tagged with:

Semakin Ramai Golongan Muda Bankrup…

Awasi gaya hidup kita…Tingkatkan kemahiran menguruskan Aset dan Liabiliti semasa kita…! ================================ Jom Jimat Berbelanja sambil Menjana Pendptan Pasif dgn Bijak!! http://www.reloadking.com/r/01120175888 https://chat.whatsapp.com/BDneBVeA5YpKH4OFWo246v

MagicBlue Produk Penghapus Bau Badan Berkesan..!

Kami ingin memperkenalkan kepada anda sejenis deodorant herba Magic Blue yang menjadi viral di media sosial.. Whatsapp : http://www.wasap.my/60103116008/NakBeliMagicBlue 🔷Produk yang telah membantu mengatasi masalah bau badan ribuan pengguna di Malaysia. 🔴Amat berkesan menghilangkan bau badan yang keterlaluan dan tidak melekit

Tagged with: , , , , ,

Masuk Universiti Keluar Kerja Beli Kereta, Rumah, Berkahwin atau…

Jawapan Sheikh Imran kepada persoalan apakah pilihan yang ada kepada anak muda zaman moden, belajar sampai universiti (loan), cari kerja, beli kereta (buat loan), beli rumah (buat loan) dan kahwin (ada juga yang buat loan) ? Adakah ini gaya hidup

Tagged with: , ,

THE PEOPLE VS THE SCHOOL SYSTEM

The future of schools and education is probably the most important topic in the Pre-order the Future project. To highlight its vitality we dedicated our second Prince Ea collaboration film to education. Comment and share if you feel that education is key

Top