Tag: magicblue

MAGIC BLUE : Bisnes Dropship Diperlukan Seluruh Negara..!

*STRESS MINYAK NAIK LAGIIII??? DUIT POKET MAKIN KERING, NAK TAMBAH INCOME TAPI TAK TAU NAK NIAGA APA?* Sertai pencarian agen kami di seluruh negara sekarang!! Keutamaan Perlis, Kedah, Perak, Pulau Pinang, Selangor, Negeri Sembilan, Melaka, Johor, Putrajaya, KL, Terengganu, Pahang,

Tagged with: , , , , , , ,

Magic Blue….Produk Penghapus Bau Yang Berkesan..!

Bangau yang tiada akal pun sentiasa ada rezeki. Inikan lagi manusia. Usahalah jawapannya…. ========================================================= 🔻Komen di bawah 👇🏼 atau PM saya 📩 untuk mendapatkan maklumat lanjut nak jadi agen produk atau dan pesanan. 🔥💥Produk yang sedang meletop dipasaran dan hanya boleh didapati melalui agen

Tagged with: , , ,

Kalah membeli menang memakai …

Kalah membeli menang memakai … ” Sebelum ni rasa mahal.. RM29 untuk 20ml je.. Dulu beli Branded Deodrant Spray, RM27 dapat 2 tin besar … Tapi pakai sebulan dah habis … MAGICBLUE 20ml, saya pakai berbulan-bulan pun tak habis-habis ,

Tagged with: , ,

Kepentingan Pelanggan Setia..!

Statistik kajian menunjukkan bahawa sekitar 80% kebanyakan hasil keuntungan jualan syarikar adalah datangnya dari 20% pembelian oleh kalangan pelanggan semasa syarikat berkenaan. Jualan Ulangan (Repeat Sales) dari pelanggan tetap adalah adalah antara faktor penting kunci kejayaan perniagaan anda…! ============================================================= 🔻Komen

Tagged with: , , , , ,

MagicBlue Produk Penghapus Bau Badan Berkesan..!

Kami ingin memperkenalkan kepada anda sejenis deodorant herba Magic Blue yang menjadi viral di media sosial.. Whatsapp : http://www.wasap.my/60103116008/NakBeliMagicBlue 🔷Produk yang telah membantu mengatasi masalah bau badan ribuan pengguna di Malaysia. 🔴Amat berkesan menghilangkan bau badan yang keterlaluan dan tidak melekit

Tagged with: , , , , ,

Langkah awal membina empayar MB…

Tolong doakan ye…saya perlu ambil masa sikit nak fokus bimbing anak saya, Haiqal bina kemahiran bisnes marketing yg mantap juga…Nmpk tu kat motornya dah bangga lekat stiker MB Vip Agen tu.. hehe… bermula bisnes dari modal kecil tanpa perlu berhutang…

Tagged with:
Top